Jeg har lært at holde ferie

Workaways var min vej til nydelse!Det har ikke altid været let for mig at holde ferie.

Mit indre stemme siger ”det er jo ikke produktivt” og ”er det nu også nødvendigt”


Jeg kommer fra en familie, der også var selvstændige og jeg har lært at arbejde kommer før nydelse. Der er bare det problem, at som selvstændig er man jo aldrig færdig med at arbejde. Der er altid noget, der kan gøres mere af eller gøres bedre. Optimering. Optimering. Optimering. Puha….


Min kære mand har heldigvis altid været fremragende til at planlægge og bestille ferier, og så følger jeg bare med. Han pakker for resten også alle kufferter, så det er ikke noget jeg skal forholde mig til andet en tage med. Det er da luksus i sig selv, men ellers var jeg nok aldrig blevet klar til at rejse.

Vi har haft flere rejser af en måneds varighed med ungerne, samt mange andre skønne ferier i Asien og Europa.

Så det er ikke rejser og ferier der har manglet i mit liv. Det er min indre tilstedeværelse der har manglet.


Der har været en modstand i mit sind.. Man kan godt sige at jeg har haft dårlig samvittighed over at holde ferie. Jeg har ikke være afbalanceret og centreret i min afslapning

Jeg har skulle lære mig selv at nydelse før ydelse er tilladt.


I dag holder jeg mange fridage og ferier og nyder friheden ved at være selvstændig og selv kunne planlægge. Men skal jeg være helt ærlig, er det stadig ikke helt ubesværet for mig, med ren frihed og nydelse.


Men der er ´en slags ferier som jeg synes er helt geniale Workaways.


At kombinerer ferie med arbejde passer perfekt til mit sind. Det er en fantastisk kombination, hvor jeg både får nydelse, luksus og afslapning og samtidig kan arbejde og skabe resultater.

Vi har for en del år side købt et hus i Spanien så vi kan smutte på arbejde i solen.


Så kan mit sind nemlig give mig ”Lov”

Ja sådan kan man narre sig selv…..